Αναζήτηση
  • Blogteam

Η πρώτη δράση ανακύκλωσης ρούχων από το «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα»!Δράση ενημέρωσης για την νέα δυνατότητα ανακύκλωσης ρούχων, έκανε το Σάββατο το μεσημέρι στο Πεντοφάναρο, η πρωτοβουλία «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» του Σπύρου Νεράντζη. Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης ρούχων RECYCOM διοργάνωσε για πρώτη φορά εκδήλωση ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με :

Δήμο Κέρκυρας, Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Πρόσκοποι Κέρκυρας, Κοισπε Νέοι Ορόζοντες - Κοινωνικό Παντοπωλείο Κέρκυρας.

Στο σημείο τοποθετήθηκε ο ειδικός κόκκινος κάδος ανακύκλωσης και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εύκολη χρήση του. Επίσης έγινε ενημέρωση για πως θα γίνεται η ανακύκλωση των ρούχων, μέσα από τις οργανωμένες δομές των παραπάνω συμμετεχόντων φορέων και την εταιρεία RECYCOM.

Στην ανακύκλωση ρούχων μπορείτε να μεταφέρετε ότι από τα παρακάτω είναι καθαρά και δεν χρειάζεστε: - Ρούχα και ζευγαρωμένα παπούτσια, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά - Λευκά είδη, όπως μαξιλάρια, σεντόνια κλπ. - Τσάντες / Ζώνες


Πηγή: www.enimerosi.com

7 προβολές0 σχόλια

©2019 by Η Κέρκυρα Ψηλά. Proudly created with Wix.com

Κόμβος Αλυκών Ποταμού, 49100, Κέρκυρα

Γίνε αυτός που περιμένεις