Αναζήτηση
  • Blogteam

Εκδήλωση Παρουσίασης Προτάσεων και Υποψηφίων

Οι βάσεις τέθηκαν, υπάρχει και άλλη πρόταση για την Κέρκυρα και αυτή παρουσιάστηκε αναλυτικά και με πρωτότυπο τρόπο στην εκδήλωση της Τετάρτης.Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου η εκδήλωση παρουσίασης Προγραμματικών Θέσεων και Υποψηφίων του συνδυασμού "Η Κέρκυρα Ψηλά" με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Νεράντζη.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σπύρος Νεράντζης τόνισε ότι ο συνδυασμός γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να αλλάξουμε την καθημερινότητα όλων μας και να γίνουμε αυτοί που περιμέναμε καιρό να έλθουν αλλά δεν ήλθαν ποτέ, διότι είτε δεν μπορούσαν είτε δεν ήθελαν.

Δεν συμβιβαστήκαμε με την μετριότητα , τις φθηνές δικαιολογίες και πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας , αποφασισμένοι να είμαστε παρόντες όχι μόνο για τους ημέτερους αλλά για όλους.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε:

"Πολίτες της Κέρκυρας, σας κοιτάζω στα μάτια με ειλικρίνεια και καθαρή συνείδηση και σας καλώ να στηρίξετε το εγχείρημα η Κέρκυρα να πάει ψηλά εκεί που της αρμόζει".


Ο υποψήφιος δήμαρχος, δεν αρκέστηκε σε μια τυπική προεκλογική ομιλία αλλά κάλεσε στο βήμα όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στην σύνταξη των προτάσεων να τις παρουσιάσουν ανά θεματική ενότητα. Φάνηκαν έτσι, ο πλούτος θέσεων, η φρεσκάδα των υποψηφίων και των προτάσεων τους και η σημασία της ομαδικής και μεθοδικής εργασίας, αρχές που χαρακτηρίζουν τον συνδυασμό.


Οι ενότητες των προγραμματικών θέσεων που παρουσιάστηκαν από τις ομάδες συνεργασίας ήταν οι εξής:

- Δημόσιες Υποδομές (Οδικό δίκτυο, Κυκλοφορία, Υδρευση, Δημοτικές Ενότητες)

- Οικονομική Ανάπτυξη (Οικονομία & Τουρισμός, Βιώσιμη Ανάπτυξη)

- Παιδεία-Πολιτισμός-Αθλητισμός-Εθελοντισμός

- Κοινωνική Πρόνοια (Προνοιακές δομές, Ζώα συντροφιάς)

- Περιβάλλον (Διαχείριση απορριμμάτων, Αστικό Τοπίο, Αειφορία)

- Δήμος-Δημότης (Δημόσια Διοίκηση, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση)


Εξαιρετικά θετική ήταν η ανταπόκριση των παρευρισκομένων στην αίθουσα, τους οποίους ο συνδυασμός θεωρεί πλέον κοινωνούς των ιδεών μας και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια για μια Κέρκυρα Ψηλά!


Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού βρίσκεται από καιρό αναρτημένο στο www.nerantziskerkyrapsila.com στη διάθεση του κάθε δημότη για να το μελετήσει και να το αξιολογήσει.


Ευχαριστούμε τον φίλο κο Σπ.Μαργαρίτη για την παραχώρηση των φωτογραφιών της εκδήλωσης.


#corfuhope #corfuhopeproject #metonspyro #nerantziskerkyrapsila

70 προβολές0 σχόλια

©2019 by Η Κέρκυρα Ψηλά. Proudly created with Wix.com

Κόμβος Αλυκών Ποταμού, 49100, Κέρκυρα

Γίνε αυτός που περιμένεις